Isolde

Backoffice

Wie ben je?

Mijn naam is Isolde, 25, kattenmens! Ik kom oorspronkelijk uit de videogamewereld. Ervaringsdeskundig in de jeugd GGZ, wachtlijsten, jongvolwassenen GGZ, verslaving en weten dat het toch áltijd weer beter wordt. Na dat ik op mijn zestiende gestopt ben met school door verschillende omstandigheden heb ik op eigen houtje er voor gezorgd dat ik toch nog een passende opleiding heb kunnen doen, ook al had ik daar geen diploma voor.

 

Wat doe je binnen de EigenWijze Company?

Ik verzorg de complete achtergrond bij de Company. Ik vind het geweldig om met financiën bezig te zijn - of dat nou begrotingen van grote projecten zijn of een energierekening van een wijkbewoner uitzoeken is.

 

Waarom past EigenWijze Company bij jou?

EigenWijze Company vertrouwt in mij ook al heb ik misschien niet de papiertjes die iedereen zo belangrijk acht. Ik krijg bij de Company de vrijheid om te doen waar ik goed in ben.

 

Wat is jouw droom?

Mijn droom is om meer opleidingen te volgen om andere mensen die in dezelfde situatie als ik (ziektewet, uitkeringen), die niet zo goed weten waar ze misschien wel recht op hebben, te kunnen helpen om toch het maximale eruit te kunnen halen. Als ik echt groot zou dromen, zou ik de hele ziektewet op de schop doen.