Saskia

Founder

Wie ben je?

Saskia, echtgenote, moeder van twee dochters, zus van mijn broer, baasje van Sam, EigenWijze Saskia en oprichter van EigenWijze Company!

 

Wat doe je binnen de EigenWijze Company?

Zorgen dat we met elkaar kunnen bijdragen aan het uitdragen, en vooral DOEN, van alles waar we voor staan. We doen vanuit ervaring mee aan verschillende projecten en initiatieven, waarin we vooral met, en niet over elkaar, praten, maar ook vooral beginnen met DOEN. Al doende leren wij, en iedereen is van harte welkom om samen te werken.

 

Waarom past EigenWijze Company bij jou?

Het is mij. Alles waar ik voor sta, mijn ideeën, mijn dromen, mijn visie. Maar ook voor mij de kans om mee te doen in de huidige maatschappij, op eigen wijze. Dat gun ik meer mensen, en dat is echt geen hogere wiskunde!

 

Wat is jouw droom?

Vanuit werk gedacht.. Dat Bruis, onze thuisbasis voor iedereen zo mag voelen, een eigen cabaretvoorstelling, een EigenWijze festival organiseren. Vanuit privé gedacht... een boerderij waarin ik samen met mijn allerliefste naasten samen mag leven; en als er veel verbouwd moet worden, dan is dat prima, maar ik ga dan ondertussen naar Debbie in Spanje!